Taalcafe -plus-
Conversatie, maar ook meer!

Naast het praten in ons taalcafé is er een "plus" in Nederweert: de mogelijkheid om zelf  ideeën aan te reiken. Zelf mee te doen aan de uitwerking van wat je zelf leuk vindt. Hulp van de vrijwilligers van LINK en de Gunnerij is vanzelfsprekend.

Eigenlijk is niets te gek. Afgelopen jaar is dat wel gebleken toen er twee ideeën zijn uitgewerkt tot succesvolle uitvoeringen: Vrouwendag in maart 2017 en Viering Ramadan voor buren en kennissen in juni 2017.

In 2018 startten we met de serie Gezondheid: een drietal themabijeenkomsten: "de apotheker vertelt", "de huisarts vertelt" en "de tandarts vertelt".  

Thema bijeenkomsten:


  • NOVEMBER:  in voorbereiding een themabijeenkomst " Politie ", " Uitvaart in Nederland" en "Geld: hoe mee om te gaan; voor gezin en jeugd".
  • DECEMBER:  nog niet bekend...heb je een idee?...laat ons weten!!
  • Bibliotheek programma: bieb is tegenwoordig meer dan boeken uitlenen: de samenwerking met Bibliocenter : vanaf 28 november wekelijks Taal cafė in de bibliotheek.
  • Internationale Vrouwendag 2019: in voorbereiding! Vraag Annie of Paul.
  • Gratis cursus  website bouwen: voor kleine groepen...meedoen? Computer hebben we beschikbaar (met dank aan Alatas!), neem contact op voor meer informatie. Klik op de link hieronder.

Meer suggesties of meedoen: neem contact op!