In voorbereiding  

19-11-2021

Samenwerking!

CORONA UPDATE (NIEUWS)

Helaas...helaas...samen bijeenkomen is niet verstandig zo lang we gevaar lopen elkaar ziek te maken..

Achter de schermen zijn we toch bezig met...


samen met Platform Diversiteit hier in Limburg gaan we aan de slag om LINK een beetje te veranderen...het initiatief gaan we overbrengen naar de mensen van LINK. Wij, de initiatiefnemers, blijven natuurlijk meedoen maar jullie stem gaat een grote rol spelen. Link wordt van iedereen! gesprekken hoe dat gaat gebeuren lopen, er is een groepje die hiermee aan het werk is. WE houden jullie op de hoogte.
Wanneer het weer kan komen we voor het eerst bij elkaar in de Gunnerij. De gewone bijeenkomst die avond gaat gewoon door.

En ja, de thema avonden.....
Op 7 december zouden de sociale raadslieden komen vertellen over de nieuwe zorgverzekeringen in 2022.Dat gaat dus ook niet door.. maar je kan toch hulp krijgen. Persoonlijk! Lees de pagina Hulp Ziektekosten 2022.

Thema avond voor statushouders en Nederweertenaren:

* Juridisch loket:  GAAT VOORLOPIG NIET DOOR. Later dit jaar pakken we dit weer op.


Link in inmiddels meer dan een burgerinitiatief.

Vanwege de maatregelen is dit proces in november 2021 even onderbroken. Ons plan is nog steeds LINK te behouden....
Daarbij horen zakelijke overwegingen. In Nederweert biedt de stichting Het Dörpsoverlek Ni-jwieert een geweldige mogelijkheid. We zijn inmiddels opgenomen als werkgroep van de stichting. We hopen op een spoedige verdere uitwerking van afspraken over geld en dat soort zaken. Dat is dan ook een goed moment om  verder te werken aan de "ontginning" van de verdere integratie van statushouders en inwoners, voor ons een onbekend terrein. Zelf denken we aan het mogelijk realiseren van zoiets als Atelier Nederweert. (zie ons initiatief). Graag maken we dan gebruik van de kennis en ervaring van Punt Welzijn, Bouke Kouters, en de gemeente.

Link: zorgt voor verbinding in Nederweert
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin